image-163880-face-icon.png?1460183453622

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ο δερματολόγος αφροδισιολόγος Νικόλαος Ν. Βαρελάς παρέχει υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της δερματολογίας και της αφροδισιολογίας. Στο ιατρείο του στις Σέρρες αναλαμβάνει τη διάγνωση και αντιμετώπιση παθήσεων και αφροδίσιων νοσημάτων με γνώση, υπευθυνότητα και σεβασμό προς τον ασθενή.

Με άριστη επιστημονική εκπαίδευση, ειδικεύεται στις θεραπείες laser και την κοσμητική δερματολογία για την αντιμετώπιση δερματολογικών παθήσεων κυρίως αισθητικής φύσης, όπως:

 • Αισθητική Ιατρική
 • Θεραπεία θυλακίτιδας (αποτρίχωση)  Laser με Soprano XL ICE
 • Φωτοανάπλαση
 • Ανάπλαση δέρματος Pixel
 • Εφαρμογές υαλουρονικού
 • Εφαρμογές botox
 • Κρυοχειρουργική δέρματος
 • Δερματοχειρουργική
image-163857-hrbg.png?1460179166768
image-163858-anaplasi-pixel.jpg?1460183195256

Ανάπλαση δέρματος Pixel

Δραστικά αποτελέσματα σε λίγο χρόνο
Όλοι μας σήμερα προσπαθούμε με κάθε τρόπο να αποκρύψουμε τα σημάδια γήρανσης. Επί δεκαετίες πολλές ιατρικές μέθοδοι στοχεύουν στην αναζωογόνηση και στη λάμψη του προσώπου. Σήμερα αυτό είναι πλέον εφικτό με τον πιο ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο.
Η ανάπλαση του δέρματος της Pixel τεχνολογίας βελτιώνει την υφή του δέρματος, δίνει τόνο στον ιστό, μειώνει τις ρυτίδες και εξαλείφει τα καφέ σημάδια. Στην ουσία η μέθοδος pixel εξαφανίζει όλους αυτούς τους παράγοντες που προσθέτουν χρόνια στην εμφάνιση μας αποκαθιστώντας τη νεανικότητα.

Και το καλύτερο από όλα: η θεραπεία pixel παρέχει όλα τα παραπάνω, δίχως πόνο και χρόνο αποθεραπείας. Η pixel συνδυάζει τα θεαματικά αποτελέσματα μιας επεμβατικής θεραπείας, χωρίς την ανάγκη χρόνου αποθεραπείας. Η αναζωογόνηση αποκαθιστά τη νεανικότητα του δέρματος επιτρέποντας να συνεχίσουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Πως δουλεύει;

Η Pixel στηρίζεται στην αρχή των μικρο-θερμικών ζωνών θεραπείας. Ο παλμός laser δημιουργεί μικρές επεμβατικές ζώνες αφαιρώντας την επιδερμίδα και την άνω δερμίδα. Με αυτό τον τρόπο διεγείρονται φυσικοί μηχανισμοί επούλωσης που βοηθούν στη δημιουργία νέου και υγιούς ιστού.

Η θεραπεία στοχεύει σε μικρές ζώνες καθώς ο παρακείμενος ιστός παραμένει ανέπαφος και δρα ως απόθεμα για γρήγορη και αποτελεσματική επούλωση και αύξηση κολλαγόνου. Η τελική εικόνα: Νέο, υγιές και λαμπερό δέρμα.

Τι να αναμένετε;

Ο γιατρός θα καθορίσει την ιδανική θεραπεία για τις ανάγκες σας. Γενικότερα, η θεραπεία αποτελείται από 2 μέχρι 4 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 4 εβδομάδων. Στα πρώτα λεπτά αμέσως μετά την θεραπεία, πιθανόν να αισθανθείτε μια ελαφριά αίσθηση φαγούρας. Σε άλλες περιπτώσεις ίσως να παρατηρηθεί ένα μικρό οίδημα που θα διαρκέσει από 1 έως και 2 μέρες. Το ξεφλούδισμα που θα ακολουθήσει, είναι δείγμα της παραγωγής νέου δέρματος. Η εικόνα αλλάζει και σταδιακή βελτίωση παρατηρείται στους αμέσως επόμενους μήνες.

Πονάει;

Η ανάπλαση pixel είναι ανώδυνη ακόμη και συγκριτικά με άλλων ειδών laser ανάπλασης δέρματος, μη επεμβατικά. Οι περισσότεροι ασθενείς την περιγράφουν ως μια άνετη και χωρίς χρόνο αποθεραπείας μέθοδο.

Σε ποιον και σε ποια σημεία μπορεί να εφαρμοστεί η pixel;

Ανεξαρτήτως τύπου δέρματος, η pixel ενδείκνυται για εφαρμογές οπουδήποτε στο σώμα. Λόγω της διέγερσης και της παραγωγής νέου ιστού, η παραπάνω μέθοδος βρίσκει εφαρμογή κυρίως σε ευαίσθητες περιοχές όπως αυτές του προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ και χέρια.

Τα πλεονεκτήματα της θεραπείας Pixel

Η ανάπλαση του δέρματος με laser (Laser Skin Resurfacing), το χημικό peeling και η μικροδερμαπόξεση είναι συνήθως οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για την αποκατάσταση της νεανικής εμφάνισης λόγω της φωτογήρανσης και των ρυτίδων. Η επεμβατική θεραπεία laser συνοδεύεται από δυσφορία, πόνο και μεγάλο χρόνο αποθεραπείας. Αυτό σημαίνει διακοπή από τις καθημερινές δραστηριότητες, όχι έκθεση στον ήλιο γεγονός που την καθιστά αδύνατη για δραστήριους ασθενείς. Συγκριτικά λοιπόν, η μέθοδος pixel είναι κατάλληλη και ιδανική για το προαναφερόμενο κοινό, καθώς δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια άνετη και ανώδυνη υπόθεση με εμφανή και δραστικά αποτελέσματα.

Ενδείξεις της ανάπλασης δέρματος Pixel:

 • Βελτίωση της υφής και της σφριγηλότητας
 • Ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία για το πρόσωπο, λαιμό, στήθος και χέρια
 • Άνετη και ανώδυνη θεραπεία
 • Χωρίς χρόνο αποθεραπείας
 • Αποτελέσματα που διαρκούν